B2B PROFIL

KG:s KöK har ett brinnande intresse för livsmedel samt produkter för och kring mat och dess tillagning. Vi tror på  att produkter för mat skall exponeras och säljas tillsammans med det livsmedel som det är ämnat att användas med. Till exempel var vi först i Sverige med att sälja produkter för ägg tillsammans med äggen i Mejerieavdelningen. Idag kan man på bland annat på City Gross hitta äggtimer, omelettpannor samt eggslicers vid äggavdelningen.

KG:S KöK arbetar som partner med ett flertal aktörer där vi saluför deras produkter i dagligvaruhandeln.

Inom detta koncept hjälper vi gärna aktörer i dagligvaruhandeln att finna produkter till specialsortimentet alternativt att exponera tillsammans med maten i de olika avdelningarna.

För företag inom Dagligvaruhandeln som vill finna produkter att sälja vid deras produkter eller tillsammans med deras produkter som kampanjerbjudande arbetar vi som agent och finner rätt produkt till rätt pris efter företagets önskemål. Vi på KG:s KöK har ett ben i var värld, både som livsmedelstillverkare och leverantör till Sveriges dagligvaruhandel samt som aktör i Fackhandelns köks och presentsegment.  

Stor del av KG:S KöK sortiment kan fås med egen design eller tryckt logo.

UNDER FACKHANDEL/B2B KAN NI LÄSA MER OM PROFILERING OCH LOGGA PÅ VÅRA PRODUKTER

© Copyright 2011 KG:s KÖK